OR-leden gezocht!

Capelle aan den IJssel, 31 januari 2019

Betreft: OR-leden gezocht!

Beste ouder(s)/verzorger(s),
Voor het organiseren van activiteiten voor de kinderen van obs De Catamaran is er een Ouderraad (OR) opgericht. De OR verzorgt op onze school naast de jaarlijkse schoolreis en het schoolkamp ook het Sinterklaasfeest, Kerst en diverse andere activiteiten gedurende het schooljaar.
Met ingang van dit schooljaar heeft de OR samen met het team een aantal verbeteringen doorgevoerd. Denk hierbij aan een intensievere samenwerking binnen de school, maar ook een herziening van de statuten en het huishoudelijk regelement. Om deze positieve verandering door te zetten is de OR op zoek naar twee nieuwe leden om het huidige team te versterken. Op dit moment bestaat de OR uit 6leden en is er een maximum gesteld van 8 leden.
Ben je creatief, weet je van aanpakken en wil je iets bijdragen aan het plezier van de kinderen op onze school? Stel je kandidaat voor de OR door een mail te sturen naar
or-catamaranmde@blickoponderwijs.nl ! In deze mail lezen we graag je naam, in welke groep(en) je kind(eren) zit(ten) en waarom je graag bij de OR wilt komen.
Kandidaten kunnen zich aanmelden tot donderdag 7 februari. De OR verzamelt alle aanmeldingen op een verkiezingsformulier. Volgens het reglement vindt er dan een stemming plaats onder de ouder(s)/verzorger(s).
Wij lezen graag van je!

Met vriendelijke groet,