Kerstfeest op obs de Catamaran 2018

Einddatum 31 december 2018 00:00

Kerstfeest op obs de Catamaran 2018
Beste ouder(s)/verzorger(s),

Op woensdag 19 december wordt het jaarlijkse kerstdiner gehouden. We hebben ook dit jaar weer gekozen voor een feestelijk buffet. Hier hebben we natuurlijk wel de hulp van u  bij nodig.

Wij willen u vragen iets lekkers te maken voor de groep(en) waar uw kind(eren) in zit (ten). Het is niet nodig om grote hoeveelheden te maken. Er blijft dan te veel over en dat is zonde. Als u iets voor ongeveer 8 kinderen maakt, is dat prima.  Ook willen wij u dit jaar weer vragen voor het toetje te zorgen.

Vanaf maandag 10 december hangt er een lijst op de deur van de klas waarop u kunt invullen wat u gaat maken.

Op dinsdag 18 december kunnen de kinderen hun bord, bestek en beker (voorzien van naam) in een plastic tas mee naar school nemen. Wilt u uw zoon/dochter ook een extra waxinelichtje voor het kerstdiner (met een lichtje op batterij in verband met de brandveiligheid) en een grote plastic tas (voor de knutselwerkjes) meegeven?

Op woensdagavond 19 december mogen de kinderen om 17.30 uur naar binnen. U kunt dan uw gerecht naar binnen brengen, van de sfeer genieten en foto’s maken of filmen. In verband met de privacy van de kinderen willen we u vragen om discreet met de gemaakte foto’s en filmpjes om te gaan.

Om 17.45 uur gaan de deuren dicht en beginnen we in de groepen aan het kerstdiner.

U bent vanaf 19.00 uur van harte welkom op school om met elkaar een beker chocolademelk en iets lekkers te nuttigen. Om 19.15 uur is het kerstdiner afgelopen en kunt u uw kind(eren) ophalen in de klas.

Donderdag 20 december zijn alle kinderen om 12.00 uur vrij en start de kerstvakantie!

Wij hopen op een geweldig kerstfeest en bedanken u alvast voor uw medewerking en inzet.