LET OP: Maandag 10-12-2018 is in de kalender per ongeluk grijs gemaakt, maar dit is een gewone schooldag, geen vrije dag

Begindatum 19 november 2018 00:00

Einddatum 7 januari 2019 00:00

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Gisteren is er overleg geweest met de samenwerkingspartners binnen ons Kindcentrum Cormorant.

Helaas is de inschrijving voor de 8 workshops op de Open Avond van 28 november zo klein, dat we hebben moeten besluiten om de Open Avond niet door te laten gaan. We hadden gehoopt op meer belangstelling, waardoor er een interessante en gezellige avond had kunnen plaats vinden waarbij ouder(s)/verzorger(s) van de wijk Schollevaar nader kennis konden maken met elkaar.

Als Kindcentrum gaan we kijken of er andere mogelijkheden zijn om dit contact en onze wijkfunctie te stimuleren. Input van u is hiervoor welkom. Waarvoor zou u wel naar het Kindcentrum komen? Welke onderwerpen vindt u interessant genoeg om iets over te horen of actief mee aan de gang te gaan?

Laat het ons weten.

Agenda komende periode:

Maandag 10-12-2018 is in de kalender per ongeluk grijs gemaakt, maar dit is een gewone schooldag, geen vrije dag.

Woensdag 05-12-2018  Sinterklaas komt met z’n Pieten !

Donderdag 13-12-2018  Studiedag: alle kinderen zijn vrij

Woensdag 19-12-2018  Kerstdiner in de avond

Donderdag 20-12-2018  De kinderen zijn ’s middags vrij

Vrijdag 21-12-2018  Voor de kinderen begint vandaag de kerstvakantie

Maandag 07-01-2019  We zien iedereen graag weer terug in het nieuwe jaar op maandag 07-01-2019

VERSLAG JAARVERGADERING OUDERRAAD

Het verslag van de jaarvergadering van de Ouderraad is klaar en vindt u als extra bijlage van deze Flessenpost. Ook kunt u het verslag vinden op onze website www.obsdecatamaran.nl.

Iedereen was erg blij met de komst van 11 ouder(s)/verzorger(s) buiten de leden van de Ouderraad, twee personeelsleden en de directeur. Volgend jaar hopelijk weer meer! Het was een prettige bijeenkomst.

Tijdens de vergadering is onder andere de ouderbijdrage van dit schooljaar 2018-2019 bepaald. U heeft hierover van de penningmeester van de Ouderraad een aparte brief ontvangen. Inmiddels is er ook duidelijkheid over de ouderbijdrage en het kamp van groep 7 en 8, zodat ook alle afspraken gemaakt zijn voor deze laatste twee groepen.