Begindatum 5 november 2018 00:00

Einddatum 30 november 2018 00:00

Locatie

Woensdag 28 november a.s. organiseert het KindCentrum (KC) Cormorant met haar partners IJsselkids, KindeRdam, obs De Catamaran en pcb Het Baken een Open Avond over veilig en leuk opgroeien in Capelle Schollevaar.
U kunt die avond diverse workshops bezoeken en informatie krijgen bij de kraampjes in de diverse ruimtes van onze gebouwen. Daar staan o.a. de Legowinkel, de Wereldwinkel, de Ontmoetingskerk, de Wijkwinkel, het Huttendorp en de Kunstkring. Bij de kraampjes van de Legowinkel en de Wereldwinkel kunt u inkopen doen voor de feestdagen. We hopen ook dat onze (nieuwe) wijkagent, handhaving en stadsmariniers aanwezig kunnen zijn.

De avond begint om 19.00 uur.
Van 19.15 tot 19.45 uur Workshopronde 1
Van 20.15 tot 20.45 uur Workshopronde 2
Rond 21.00 uur is de avond afgelopen.

Voor de workshops kunt u zich vooraf inschrijven via onderstaand strookje. Dan bent u verzekerd van een plek. Op de avond zelf is er (indien er nog plaats is) ook nog gelegenheid tot inschrijven bij de balie in Het Baken.

In pcb Het Baken:
Workshop 1: Rots- en watertraining voor ouders door Hanneke van Bergen (speellokaal)
Workshop 2: De Vreedzame School door Dennis de Vries
Workshop 3: Het belang van voorlezen en lezen door de Bibliotheek Capelle
Workshop 4: KinderEHBO door Monique de Wit (onder voorbehoud)
In obs De Catamaran:
Workshop 5: Lego Winkel
Workshop 6: Bewegingsonderwijs door Brendan de Fretes
Workshop 7: Creatieve Kunstkring door Marie-Louise Eijsvogel
Workshop 8: Centrum van Jeugd en Gezin (onder voorbehoud)

Koffie, thee en limonade is verkrijgbaar in de ruimte van de peuterspeelzaal van IJsselkids en in de ruimte van KindeRdam kunnen eventueel de kinderen opgevangen worden.
Voor de eerste 100 bezoekers (gezinnen) staat in de ruimte van KindeRdam een ‘goodiebag’ klaar met cadeautjes en informatie.

Wist u overigens al dat ons KindCentrum online is gegaan? Ga hiervoor naar https://www.kindcentrumcormorant.nl Van hieruit kunt u automatisch doorklikken naar onze aparte sites.

Wij hopen u allen te zien op woensdag 28 november.
Met vriendelijke groet,
De partners van KC Cormorant