Stel cookie voorkeur in

Foto's

Foto's van het schoolgebouw

Het team van de Catamaran wenst u een goed 2019!

Sintviering 05-12-2018

Finale voorleeswedstrijd 12 oktober 2018

Vrijdag 12 oktober was de schoolfinale van de voorleeswedstrijd... Uit groep 7 deden Ezzu, Israa en Lucas mee en uit groep 8 Damian Velraeds, Chelsea en Wasila. 6 toppers die het allemaal super...

Finale voorleeswedstrijd 12 oktober 2018

Vrijdag 12 oktober is de voorleeswedstrijd geweest voor groep 5/6. Er is erg goed voorgelezen,daar waren we best trots op. De tweede plek is naar Jacelynn gegaan uit groep 6 en de winnaar is...

De kleuters zijn gestart met het werken op ipads

Alle kinderen waren super enthousiast

Foto's: uitstapje Rotterdam groep 7

Op vrijdag 13 april bezochten we met groep 7 Rotterdam. We namen een kijkje in de Markthal, de Laurenskerk en de kijkkubus. We mochten zelfs bij iemand binnenkijken die in de Markthal woont. Ook...

Toneelvoorstelling groep 3

Op vrijdag 13 april heeft groep 3 een knallend optreden gegeven. We hebben erg genoten van hun toneelstuk over de verwende koning.

Foto's open dag en officiële opening

Op woensdag 4 april was de open dag en de officiële opening van het nieuwe gebouw. Wat was het een geslaagde dag!

Foto's paasfeest 2018

Op woensdag 28 maart vierden wij met onze leerlingen het jaarlijkse paasfeest. Er was een ontbijt in de groepen en we hebben natuurlijk eieren gezocht!

Foto's: uitje Bungelland groep 1-4

De ouderraad had ook de kinderen van groep 1 t/m 4 een "cadeautje" gegeven. Een extra uitstapje naar Bungelland. Erg leuk en gezellig!

Foto's van De Grote Rekendag!

De Grote Rekendag (21 maart) was een groot succes. De kinderen hebben veel plezier gehad en vooral veel geleerd!

Foto's: schaatsen groep 5 - 8

Op vrijdag 26 januari gingen we schaatsen met alle kinderen van groep 5 t/m 8. Onze ouderraad had dit leuke uitje voor ons georganiseerd. Bedankt!

Circusmiddag

Op vrijdag 12 januari was de circusmiddag, die werd georganiseerd door leerlingen van het IJsselcollege. Het was een zeer geslaagde middag!